După ce Adi Mutu a petrecut noaptea de duminică împreună cu un grup de prieteni, s-au găsit unii moralişti să-i bată obrazul. Ca întotdeauna, de altfel. Bun, după perioada de cantonamente din Turcia, Cosmin Contra le-a dat liber jucătorilor până azi dimineaţă, când a fost programat antrenamentul pe Ilie Oană.

Antrenament la care Mutu a fost prezent! Mă irită la maximum faptul că unii care au văzut aproape două meciuri de fotbal în toată viaţa lor, fiind atenţi mai ales în pauze, se apucă să scrie acum că Mutu chefuieşte pe banii lor! Adică, vezi Doamne, ei, ca ploieşteni, nu sunt de acord să dea bani pentru distracţiile lui Mutu! Dincolo de faptul că nici nu dau, Mutu neprimind niciun ban din bugetul Ploieştiului, este penibil ca  unii care sunt cel mult paraleli cu fotbalul să dea verdicte din astea ieftine în privinţa lui Mutu.

Pe Mutu va avea cine să îl înjure, la Ploieşti, dacă nu va da randament, ca fotbalist. El nu a fost adus la echipă pentru a se transforma într-un bărbat care nu chefuieşte, ci să dea goluri pentru Petrolul! Dacă nu o va face, va primi “răsplata”, de la oamenii care ştiu ce înseamnă fotbalul. Nu de la unii care au văzut aproape două meciuri de fotbal în toată viaţa lor,  fiind atenţi mai ales în pauze!