Fostul petrolist Jeremy Bokila a acordat un interviu foarte interesant după meciul cu Terek Groznai, desfăşurat în Antalya, în ultimul stagiu de pregătire al ploieştenilor.
Bokila a afirmat că speră ca într-o zi să se întoarcă la Petrolul. Negând orice contact ulterior cu Steaua Bucureşti, a declarat că, pentru el, varianta Steaua a picat definitiv, nimeni  din conducerea clubului bucureştean necontactându-l după sosirea sa la Groznai.

Referindu-se la relaţiile sale cu fosta sa echipă Petrolul Ploieşti, Bokila a susţinut că a rămas în relaţii foarte bune cu conducerea de aici, la Ploieşti fiind foarte bine tratat. Şi atunci se naşte fireasca întrebare : de ce a ajuns Bokila în vara trecută la o relaţie atât de tensionată cu conducerea Petrolului şi ce l-a făcut pe acesta să dea probe la atât de multe echipe din vestul Europei pentru că, în final, să ajungă la Terek Groznai, o echipă dintr-o ţară în care şi dacă mergi să iei pâine trebuie să ai armamentul din dotare la tine ?

Până acum, nimeni nu cunoaşte dacă Bokila a fost vândut la pachet cu Gicu Grozav sau a fost invers. Cert este că ambii jucători, de o valoare considerabilă, s-au îngropat în ţinutul cecen, fiind mai mult rezerve în turul de campionat. În aceste condiţii, ar fi posibil ca managementul echipei noastre să reia discuţiile pentru un eventual împrumut, din vară, a celor doi foşti echipieri la Petrolul, a căror plecare a slăbit foarte mult echipă ? Ştie Bokila mai multe şi nu a dorit să facă dezvăluiri ? Sunt întrebări la care toţi suporterii aşteaptă un răspuns. Ca şi la multe altele.