Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a obţinut prima sponsorizare consistentă, în valoare de 100.000 lei, de la Rosal Grup, pentru achiziţionarea de echipamente destinate tuturor secţiilor clubului! Totodată, alţi 30.000 de lei vor veni din alte surse pentru secţia de karate a clubului, banii urmând să fie folosiţi atât pentru echipament, cât şi pentru mobilier nou.

„Având în vedere criza financiară fără precedent prin care trece Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, am luat legătura cu mai mulţi agenţi economici de talie mare pentru a obţine sponsorizări. Prima care a răspuns pozitiv a fost Rosal Grup care ne-a sponsorizat cu o sumă record, 100.000 lei, pentru achiziţionarea de echipamente pentru toate secţiile clubului. În plus, am mai obţinut aproape 30.000 lei pentru secţia de karate, astfel: de la VIA INSOLV SRL am primit 13.000 lei pentru a cumpăra echipamente sportive şi 12.000 lei pentru a achiziţiona două aparate de aer condiţionat şi mobilier pentru secţie. În plus, ASK GROUP ne-a sponsorizat cu 4.500 lei, tot pentru echipamente destinate aceleiaşi secţii. Le mulţumesc foarte mult celor care ne-au sărit în ajutor şi îi asigur că banii vor fi distribuiţi cum trebuie.

Totodată, fac apel către toţi agenţii economici care iubesc şi doresc să susţină dezvoltarea sportului ploieştean să urmeze exemplul firmelor amintite mai sus şi să sponsorizeze clubul pentru a putea ajunge la performanţele dorite. Ne-ar plăcea să avem un sponsor permanent, măcar pentru echipele de prim eşalon, cum sunt cele de handbal.”, declară Cezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

 csmploiesti.ro