CSM Ploieşti s-a impus surprinzător, cu scorul de 2-0, pe terenul formaţiei Sportul Valea Călugărească, în etapa a cincea a Ligii B Prahova.

Echipa ploieşteană a ajuns astfel la cea de-a doua victorie în campionat, jocul cu Gherghiţa fiind câştigat la masa verde. Golurile din partida cu Valea Călugăreasscă fiind marcate de Robert Petrea şi Laurenţiu Georgescu.

Octavian Grigore a început partida cu Iordache - Condrea, Georgescu, Chirion, Bălăceanu - Cismaru, Ţânţaru, Petrea, Moise - Dăncilă, Petculescu, apelând, pe parcurs, şi la Popescu, Ghinea, Ad. Ilie şi R. Marin. „A fost primul meu meci pe banca tehnică a echipei şi mă bucur pentru că, după cele două înfrângeri suferite, aceşti copii au crezut că pot câştiga pe terenul unei formaţii care începuse bine campionatul. În plus, prin evoluţia avută, copiii au arătat că pot progresa de la meci la meci”, spune experimentatul tehnician. În lotul cu care a fost abordat acest joc s-au regăsit opt juniori. De altfel, dintr-un efectiv total de 24 de jucători, nu mai puţin de 15 sunt sub 18 ani.

CSM Ploieşti a urcat pe poziţia a 9-a a clasamentului Seriei Est a Ligii B Prahova. În etapa a VI-a va evolua, sâmbătă, de la ora 11.00, la Strejnic, în compania formaţiei Voinţa Vadul Părului.

csmploiesti.ro