Surse din cadrul clubului Petrolul afirmă că, până la această oră, nu sunt definitivate detaliile privind cantonamentul de iarnă al echipei. Acest lucru s-ar datora faptului că, în lipsa patronului Dan Capră şi a directorului economic Marius Bucuroiu, aflaţi în arest preventiv, nu există alte persoane cu drept de semnatură asupra conturilor bancare ale societăţii.

În acest context, deşi aranjamentele hoteliere au fost făcute, nu pot fi emise biletele la ordin solicitate de agenţia care se ocupă de organizarea cantonamentului, bilete la ordin care să garanteze plata serviciilor. Reamintim că toate conturile echipei sunt blocate de ANAF şi DIICOT, singurele plăţi admise din bancă fiind cele pentru plata salariilor jucătorilor. Aceleaşi surse au dezvăluit că salariile pentru luna noiembrie nu au fost achitate în decembrie, acestea fiind singurele restanţe salariale ale clubului ploieştean.

Lotul se va reuni la 12 ianuarie, când vor avea loc ţi discuţiile cu jucătorii, în primul rând, cu cei aflaţi în ultimele 6 luni de contract. Se pare că vânzarea unor jucători este singura soluţie reală pentru ca echipa ploieşteană să treacă acest hop financiar, datoriile grupării galben-albastre fiind de peste două milioane de euro.

Tribunalul Prahova va dezbate la 13 ianuarie 2015 cererea de constatare a stării de insolvenţă a SC PETROLUL PLOIESTI S.A., cerere formulată de către SGU Ploieşti pentru o datorie de aproximativ 300.000 de euro pe care clubul o are pentru folosinţa stadionului Ilie Oană.