Delia Roşu, un nume binecunoscut în rândul pasionaţilor de handbal, va reprezenta România la Jocurile Mediteraneene de Handbal, desfăşurate în perioada 26 februarie - 3 martie la Podgorica, Muntenegru. Sportiva de la CSM Ploieşti, un pilon al echipei de junioare 1 şi 2, va face parte din echipa naţională de cadete (2008-2009) şi va încerca să aducă acasă medalii în culorile tricolore.

Delia va lua parte la un stagiu centralizat înainte de plecarea la competiţie, programat să debuteze pe 20 februarie la Complexul Sportiv "Arcul de Triumf" din Bucureşti. Participarea la Jocurile Mediteraneene vine ca o recunoaştere a talentului şi dedicării sale în acest sport.

La precedenta ediţie a Jocurilor Mediteraneene, desfăşurată la Nafplio, Grecia, Delia Roşu a impresionat, marcând 15 goluri în cele 6 meciuri disputate, contribuind la clasarea României pe locul 5. Pregătirea intensivă sub îndrumarea antrenorilor Cristi Roşu şi Geta Opincariu la club, precum şi participarea la acţiuni de pregătire ale lotului naţional, sub conducerea lui Elena Moise şi Cristian Gherman, îi întăresc poziţia de lider în echipa României.

Cu determinare şi pasiune, Delia Roşu este pregătită să reprezinte cu mândrie ţara sa la Jocurile Mediteraneene şi să ofere o performanţă de excepţie în competiţia internaţională.