Dinamo trebuia să o înfrunte azi pe Chindia Târgovişte, de la ora 19:00, într-o partidă restantă din play-out, însă „câinii” întâmpină noi probleme din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mulţi jucători au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, iar meciul de azi a fost amânat!

 

LPF a confirmat că jucătorii dinamovişti depistaţi pozitiv cu noul coronavirus sunt următorii:

 

  • Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
  • Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaş defensiv)
  • Ricardo Grigore (21 de ani, fundaş central)
  • Mihai Popescu (27 de ani, fundaş central)
  • Alexandru Răuţă (28 de ani, mijlocaş defensiv)
  • Ştefan Fara (19 ani, portar)

 

Justin Ştefan, secretarul LPF, a confirmat informaţia dezvăluită de GSP.RO.

 

„Am fost informaţi în urmă cu puţin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistaţi pozitiv la ultimul test. Aceştia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toţi cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică.

 

În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceştia vor române izolaţi, iar ceilalţi jucători din lot urmează să fie retestaţi peste 5 zile. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm”, a spus oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru GSP.RO.

 

Situaţia de astăzi seamănă izbitor cu cea înregistrtă în urmă cu o lună când, tot înaintea meciului cu Chindia, magazionerul „câinilor” a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a fost dus la Spitalul „Victor Babeş”, unde a stat 10 zile. A fost externat după ce toate testele făcute în spital au ieşit negative.

 

Potrivit surselor GSP.ro, 6 jucători din cadrul echipei Dinamo au fost diagnosticaţi cu COVID-19! Aceştia urmează să intre în izolare, ceilalţi jucători urmând să meargă acasă şi să fie retestaţi peste cinci zile. Cei de la Dinamo au anunţat deja DSP cu privire la apariţia cazurilor de COVID-19 din lot.

 

Astfel, disputa de azi contra Chindiei Târgovişte urmează să fie amânată şi reprogramată la o dată ulterioară.

 

Ghinion după ghinion pentru Dinamo

E o veste cum nu se poate mai proastă pentru Dinamo, care are deja două partide restante în acest play-out. De altfel, meciul de azi contra Chindiei era chiar restanţa din prima etapă de după reluarea campionatului, când magazionerul echipei a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ulterior, două partide ale „câinilor”, cele cu Chindia şi Hermannstadt, au fost reprogramate.

 

Meciul contra Chindiei ar trebui să fie primul pentru Mulţescu în al patrulea său mandat la Dinamo. Antrenorul a fost prezentat în urmă cu două zile, „SMURD-ul ”înlocuindu-l pe Adi Mihalcea, având misiunea de a o salva pe Dinamo de la retrogradare.Dinamo este pe locul 7 în play-off, cu 21 de puncte. „Câinii” au avut două meciuri amânate şi au cinci puncte în minus faţă de Academica Clinceni, locul 5

 

Situaţie dificilă pentru Dinamo

Astfel, situaţia devine şi mai complicată pentru echipa tocmai preluată de Gigi Mulţescu. Meciul din această seară va fi amânat, la fel ca şi următoarea partidă din campionat, tot contra Chindiei.

 

Calendarul competiţional este extrem de încărcat, astfel că organizatorii competiţiei vor găsi cu greu date disponibile pentru reprogramarea partidelor.

 

 

 

 

 

Sursa: www.gsp.ro