Directorul executiv al grupării FC Argeş, Bogdan Stoica, a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, că angajatul clubului depistat pozitiv la COVID-19 este maseur şi din momentul aflării rezultatului se află izolat la domiciliu.

 

"În urma ultimei testări COVID-19, efectuată luni dimineaţă, o persoană din cadrul clubului nostru a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Am anunţat Federaţia Română de Fotbal despre acest caz şi urmează ca Direcţia de Sănătate Publică Argeş să efectueze o anchetă epidemiologică la clubul nostru. Facem precizarea că persoana depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 este maseur în cadrul clubului nostru şi se află deja în izolare la domiciliu, din momentul în care a primit rezultatul testului", a spus oficialul în comunicatul postat pe site-ul clubului.

 

"Menţionăm că toate celelalte persoane care au efectuat testul de luni dimineaţă sunt negative (jucători, antrenori, magazioner, conducere administrativă, doctor). În următoarele zile, DSP Argeş va face o nouă testare. Sperăm ca rezultatele să fie tot negative pentru a putea continua competiţia", a adăugat Bogdan Stoica.

 

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi dimineaţă, că un angajat al clubului FC Argeş a fost depistat pozitiv la COVID-19, luând decizia de a amâna partida pe care gruparea piteşteană trebuia să o dispute în această seară cu CS Mioveni, în etapa a 2-a a play-off-ului de promovare al Ligii a II-a.

 

"Partida FC Argeş - CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteştean a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul programat iniţial azi, 14 iulie, de la ora 20:00. DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti", se arată pe site-ul FRF.

 

Echipa de fotbal FC Argeş urma să întâlnească în această seară (marţi), de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului de promovare al Ligii a II-a. Conform FRF, meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă.

 

Acesta este al şaptelea caz de coronavirus din Liga a II-a după cele de la clubul Petrolul Ploieşti.

 

La 2 iulie, Federaţia Română de Fotbal anunţa că şase angajaţi ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti au fost testaţi pozitiv la COVID-19, meciul grupării prahovene cu UTA Arad, programat, la 4 iulie, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, fiind amânat. Direcţia de Sănătate Publică Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti.

 

 

 

Sursa: www.agerpres.ro