Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a trimis în concurs 10 gimnaste, toate reuşind clasarea în primele 8 la categoriile lor de vârstă.

Clubul ploieştean a obţinut 4 medalii de argint prin Sabina Enache, la Categoria Mica Gimnastă, şi Denisa Stoian, la Categoria Prejunioare, în concursul individual compus (4 obiecte), dar şi la coardă şi măciuci. În afara concursului, Denisa a prezentat şi exerciţiul cu panglică, obţinând a treia nota din întrecerea cu acest obiect.

Celelalte repreznetante ale CSM Ploieşti au reuşit clasări între primele 8 gimnaste la categoriile de vârstă pe care le-au reprezentat: Erika Macinic – locul IV Minnies, Miruna Ciocîrlan – locul VII si Daria Motângă – locul VIII la individual compus Categoria Children.

La Junioare, reprezentanta CSM Ploieşti, Cesima Nechifor – nominalizată la Lotul Naţional, în echipa cu  Adriana Creţu, a arătat staff-ului tehnic al Federaţiei Române de Gimnastica Ritmică aflat la Ploieşti, d-nei Irina Deleanu – preşedinta şi Marinela Jipa – director tehnic, că a progresat constant, după cele două concursuri la care a participat – Varna, în decembrie anul trecut şi Debrecen, în luna martie a acestui an – crescând de la note de 9 la peste 12 la Spring Cup.