Scene reprobabile în Albania! Fostul internaţional român Deian Boldor (25 de ani), legitimat la Partizani Tirana, a trecut prin clipe de coşmar. A fost bătut, chiar la el acasă, de propriii coechipieri!

 

Ce s-a întâmplat de fapt? Patru jucători de la Partizani Tirana, printre care şi Boldor, au fost diagnosticaţi cu noul SARS-COV-19. Evident, aceşti fotbalişti au intrat în carantină. Boldor nu se aştepta ca lucrurile să degenereze.

 

Într-o zi, Deian ar fi fost sunat de Eraldo Cinari, Esat Mala şi Kristi Kote, trei dintre coechipierii săi. Aceştia l-au ameninţat pe român şi l-au acuzat de răspândirea virusului. Mai mult, cei trei jucători s-au dus la Boldor acasă, iar acolo lucrurile au luat o turnură neaşteptată.

 

A ieşit o încăierare generală, în care s-au împărţit şi pumni. Speriaţi de scandalul creat, vecinii au sunat la Poliţie. Imediat a venit un echipaj iar agresorii au fost reţinuţi, susţine Pro Sport.

 

Din păcate, Boldor a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital, acolo unde a rămas internat pentru investigaţii amănunţite.

 

Sursa : digisport.ro