Meciurile din Liga 1 şi Liga a 2-a se vor juca fără spectatori în tribune, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult, FRF ar putea să anunţe astăzi suspendarea competiţiilor. Cu toate acestea, o parte dintre fanii echipei Petrolul Ploieşti vor să cumpere bilete la meciul cu Ripensia Timişoara, pentru a ajuta clubul.

 

După decizia Federaţiei Române de Fotbal de a întrerupe toate competiţiile de copii şi juniori, Petrolul Ploieşti a suspendat toate antrenamentele grupelor Centrului de Copii şi Juniori, nu şi pregătirea echipei de seniori.

 

“Uniţi sub scutul petrolist! Ştim că porţile vor fi închise, dar noi vrem să cumpărăm 100 de bilete de suflet, chiar dacă nu vom fi pe stadion. Nici tu nu vei fi, dar generozitatea noastră va fi prezentă. Banii strânşi din achiziţia biletelor de suflet vor fi direcţionaţi integral către Centrul de Copii şi Juniori, viitorul nostru fotbalistic“, este mesajul Asociaţiei Diaspora Galben Albastră.

 

Lupta pentru locurile 2 şi 3 în Liga a 2-a este foarte strânsă. După 23 de meciuri, Petrolul ocupă locul 5 în clasament, la doar un punct de locul secund.

 

 

 

 

Sursa: www.realitateasportiva.net