Marius Stan a fost demis din funcţia de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti în urma unei adunări a acţionarilor clubului în care...doar s-a luat act despre dorinţa lui Mădălin Mihailovici ca omul de fotbal să fie alungat de la Petrolul.

Oficiat, Mihailovici s-a declarat nemulţumit de intenţia lui Stan de a candida pentru postul de primar al municipiului...Galaţi. Neoficial, CEO-ul Veolia ar fi fost nemulţumit de faptul că Marius Stan a avut îndrăzneala de a-i marginaliza oamenii din club şi de a trece pe lista neagră mai mulţi jucători care nu au confirmat în tur.

Sau am putea spune că în acest moment, Mădălin Mihailovici a demonstrat că nu prea se doreşte promovarea în Liga 1. De ce? ....O întrebare al cărui răspuns dă naştere multor suspiciuni.

Înainte de a pleca spre Galaţi, Marius Stan a discutat cu o publicaţie locală explicând cum au stat lucrurile în scurta sa carieră la Petrolul.

Printre altele Stan a vorbit şi despre Hamza Younes, atacantul tunisian fiind adus cu surle şi trâmbiţe în luna septembrie, dar neconfirmând în niciuna dintre partidele jucate. Mai mult tunisianul are un salariu invidiat chiar şi de fotbaliştii din Liga 1, salariu nejustificat de prestaţiile sale din teren. Gurile rele susţin că atacantul primeşte lunar suma de 7500 de euro (unii spun că ar fi vorba chiar de 8500 de euro), bani necondiţionaţi în niciun fel de prezenţa lui în teren la meciurile oficiale!

"Hamza Younes! Hamza este un fotbalist de valoare, dar este cea mai scumpă deziluzie pe care am avut-o vreodată în fotbal! Are ocazia în retur să demonstreze că este un fotbalist foarte bun şi poate ajuta la promovarea echipei…dacă vrea!", a declarat preşedintele Marius Stan pentru siteul stiriactuale.ro.

Stan a explicat că bugetul clubului a fost depăşit din cauza a două lucruri:  stafful numeros adus de fostul antrenor şi…Hamza Younes!

Rămâne de văzut cât va mai fi tolerat comportamentul tunisianului, ştiut fiind faptul că atacantul are o mulţime de pretenţii şi de fiţe, atitudine care nu prea este întâlnită la fotbaliştii profesionişti!