Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) şi Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani) au aflat ora meciului lor de vineri, din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor. Cele două se vor înfrunta de la ora 14:00, miza partidei fiind una imensă.

 

Duelul Halep - Pliskova va fi liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la TV Digi Sport 2. Câştigătoarea duelului se va califica în semifinalele turneului de la Shenzhen.

 

Miercuri, Karolina Pliskova a profitat de abandonul Biancăi Andreescu  şi a ajuns la egalitate cu Halep. Astfel, cehoaica şi Simona vor juca vineri cu calificarea pe masă, învingătoarea urmând a merge alături de Elina Svitolina în semifinale.

 

Halep şi Pliskova s-au duelat de 10 ori, Simona având 7 victorii. În acest an, Simona s-a impus la Fed Cup, 6-4, 5-7, 6-4, iar cehoaica a câştigat la Miami, 7-5, 6-1. 

 

În celălalt duel al grupei, programat tot vineri, la ora 12:30, Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA) ar trebui s-o întâlnească pe Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA). Prezenţa canadiencei pe teren e pusă însă sub semnul întrebării din cauza accidentării suferite de aceasta la genunchiul stâng. În cazul în care nu va putea juca, Andreescu va fi înlocuită de Sofia Kenin, 20 de ani, 12 WTA.

 

CLASAMENT GRUPA MOV

Jucătoare            Meciuri Seturi    Puncte

1. Elina Svitolina               2              4-0          2

2. Karolina Pliskova          2              2-2          1

3. Simona Halep               2              2-3          1

4. Bianca Andreescu         2              1-4          0

 

 

 

Sursa: www.gsp.ro