Situaţia asta a lui Bokila pare să fi deschis o poartă către o altă dimensiune la Petrolul. Aceea în care se pune accent pe  activităţile colaterale şi mai puţin pe cea sportivă.

Presa centrală abia aştepta o asemenea gogoaşă, din care să muşte, iar Bokila, bine îndrumat, a ştiut să pună gaz pe foc.

Petrolul a avut o reacţie oficială, anunţând în mod clar că nu mai e cale de întoarcere pentru Bokila şi că s-au depus actele pentru suspendarea lui.Este o reacţie fermă, nu lasă loc niciunei interpretări şi care îi cam închide uşa în nas lui Jeremy. Nu de alta, dar jucătorul a acuzat clubul că vrea să se îmbogăţească rapid pe seama lui. Din moment ce Petrolul a decis să-l suspende, e clar că varianta cu îmbogăţirea rapidă nu stă în picioare, pentru că Petrolul nu are decât de pierdut din asta. Sigur, şi Bokila va pierde, dacă va fi suspendat, dar la asta trebuia să se gândească înainte. Oare el nu s-a gândit la îmbogăţirea rapidă? Conştient, probabil, că foarte greu va mai ajunge la performanţele din acest an?

Şi mai interesant este faptul că Bokila a vrut să lămurească lucrurile, din punctul lui de vedere, şi a optat pentru o dicuţie cu un cotidian central, nu pentru una cu presa sportivă din Prahova, care îl însoţise şi în Slovenia. Putea să se vaite şi acolo, presei locale, că lucrurile nu sunt pe roze, dar nu a făcut-o.

Mai mult, el a vrut parcă să arate că nu prea reuşeşte să-şi activeze sinapsele, afirmând că, dacă era el pe teren, Petrolul nu pierdea cu Steaua!

Analizaţi voi, dacă un fotbalist profesionist, capabil să înţeleagă la perfecţiune chichiţele unui contract, ar putea debita o asemenea aberaţie.