Situaţia de la Dinamo atinge cote alarmante. Preşedintele clubului, Bogdan Bălănescu, ar fi fost agresat de ultraşii echipei, vineri seară, 7 iunie, chiar în faţa casei, potrivit Mediafax.

 

Conform Gazetei Sporturilor, Bălănescu a scăpat cu greu de furia suporterilor, care au anunţat că nu-i vor da pace până când Mircea Rednic nu va reveni la cârma echipei.

 

S-ar părea că suporterii s-au deplasat pentru a doua oară în faţa casei lui Bogdan Bălănescu, unde de această dată au dat nas în nas cu preşedintele clubului. După un schimb de replici, câţiva suporteri l-ar fi agresat fizic pe Bălănescu, care în cele din urmă a scăpat din mijlocul suporterilor. Mesajul fanilor ar fi fost unul ferm: "eşti sclavul clanului Becali". După venirea lui Neagoe şi transferul lui Răuţă, de la FC Voluntari, fanii lui Dinamo acuză faptul că Ioan Becali a început din nou să aibă autoritate în club.

 

Până când situaţia de la Dinamo se va clarifica, ProSport a realizat un sondaj prin care a încercat să afle părerea suporterilor dinamovişti. Pe pagina de Facebook ProSport a fost postat un sondaj cu întrebarea: "Cine sunteţi de acord să rămână la Dinamo?". Cele două variante de răspuns au fost Bogdan Bălănescu + Neagoe şi Mircea Rednic. Dintre cei 9.000 de oameni care au participat la acest sondaj, 93% au votat pentru rămânerea lui Mircea Rednic. Cu alte cuvinte, 8.400 de oameni vor ca "Puriul" să fie şi în viitor antrenorul lui Dinamo.

 

Mircea Rednic a fost înlocuit cu Eugen Neagoe, luni, după ce "Puriul" s-a certat cu Ionuţ Negoiţă. Patronul n-a fost de acord cu noi investiţii, iar Rednic a fost pus pe liber. Pretextul lui Negoiţă a fost locul 9 pe care a terminat Dinamo, cea mai slabă clasare din istoria clubului.

 

Sursa : stiripesurse.ro