Suporterii Petrolului Ploieşti  din cadrul Peluzei I Ilie Oană au reacţionat dur după ce formaţia ploieşteană a pierdut o şansă importantă în lupta pentru primul loc în Liga 2. Elevii lui Tavi Griogre au fost învinşi la Clinceni, cu scorul de 2-1, şi rămân cu 39 de puncte, în acest moment fiind pe locul patru în clasament.

Aţi umplut paharul! Aţi dat dovadă încă odată că pentru voi Petrolul este o pălărie mult prea mare pe care nu puteţi să o duceţi. Aţi ajuns un cancer pentru acest club, care se tot răspândeşte şi distruge tot ce s-a construit cu sprijinul partenerului-finanţator, Grupul Veolia şi al suporterilor, indiferent de poziţia pe care o ocupă în tribunele stadionului Ilie Oană.
Aţi beneficiat de tot sprijinul şi încrederea noastră, însă modul dezastruos în care conduceţi Petrolul Ploieşti nu poate fi acceptat. Atât voi, cei din conducere, cât şi jucătorii beneficiaţi de cele mai bune condiţii pentru a avea performanţă. Aveţi salariile plătite la zi, beneficiaţi de cantonamente, de deplasări cu avionul şi staţi cazaţi prin hoteluri de lux!
Ceea ce se întâmplă acum la Petrolul Ploieşti este dovada clară a lipsei experienţei manageriale sportive a preşedintelui Cristi Vlad, a unei strategii de transferuri cu totul şi cu totul ratată!

În aceeaşi măsură este vinovat şi tehnicianul interimar Tavi Grigore, cel care, alături de Cristi Vlad, a creat această echipă şi care continuă să ţină pe bancă anumiţi jucători care cu siguranţă ar aduce un plus valoare jocului.

Cred că a venit momentul ca întreaga suflare petrolistă să afle că Laurenţiu Marinescu a fost adus la Petrolul Ploieşti la insistenţele suporterilor. Pentru preşedintele Cristi Vlad, actualul căpitan al echipei şi cel fără de care cu siguranţă nu obţineam multe rezultate pozitive era doar ”un jucător bătrân care nu poate fi un lider în vestiar”.

Pe această cale cerem conducerii Petrolului Ploieşti să iasă din globul de cristal în care s-a închis şi să vadă realitate. Să intre pe site-urile de socializare şi să se confrunte cu realitatea, cu suferinţa suporterilor simpli. Sperăm să conştientizeze că mandatul dat de suflarea petrolistă pentru a conduce destinele acestui club a ajuns la final.

Ne dorim ca în continuare să vorbim despre Tavi Grigore şi Cristi Vlad, oamenii care au dat totul pentru Petrolul Ploieşti, nu despre cei care au îngropat pentru a treia oară clubul nostru.
Nu este o ruşine să recunoşti că până aici ai putut să ajuţi şi să te retragi! Este dramatic să continui şi să nu vezi realitatea!