Şapte dintre cei 12 înotători ai CSM Ploieşti, pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma, s-au întors acasă cu medalii, de la Campionatul Municipal de Poliatlon care a avut loc în weekend, la Izvorani.

Competiţia, organizată se Asociaţia Municipală de Nataţie Bucureşti şi rezervată copiilor cu vârste între 9 şi 11 ani, a reunit 400 de copii, de la 29 de cluburi din ţara. Astfel, rezultatele copiilor de la CSM Ploieşti sunt cu atât mai valoroase, ţinând cont de participarea numeroasă.

Echipa de la Ploieşti a câştigat în total 10 medalii: una de aur (Fabian Păun), cinci de argint (Fabian Păun, Cristina Ţolea, Erika Fortu şi două pentru cei doi înotători de la ştafeta de băieţi - 9 ani) plus patru de bronz (Victor Ana - 2 şi Patrick Iacob - 2).

Toţi copiii participanţi au înregistrat, însă, câte o performanţă: şi-au îmbunătăţit timpii personali, având clasări între primii 10-15 la fiecare probă.

Poliatlonul implică cinci probe obligatorii la copii până la 10 ani inclusiv (4×50 metri liber, fluture, bras, spate şi 200 metri liber), respectiv 6 probe obligatorii pentru copii cu vârsta de 11 ani şi mai mari (4×50 metri liber, fluture, bras, spate şi 200 metri liber şi 200 metri mixt).