Hipodromul Ploieşti a găzduit, în organizarea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, o nouă reuniune oficială, în cadrul căreia au avut loc patru curse de trap.

Reuniunea a fost deschisă de Premiul Debutanţilor, o întrecere semiclasică reprogramată din data de 10 iunie, atunci când nu s-a putut desfăşura din cauza lipsei numărului necesar de cai. Cursa a fost câştigată de iapa Bonita, avându-l în sulky pe Vasile Gheorghe.

A urmat Premiul Indianul, câştigat de iapa Venera, apoi principala cursă a zilei, Premiul de Vară, cu 7 cai la start. La capătul unei curse încinse, cu un final pe muche de cuţit, s-a impus favorita Detoxicated, care a fost premiată de reprezentantul unuia dintre partenerii Hipodromului, Complexul „Rezidenţial 9 Mai”, Aurelian Alexandru.

Reuniunea a fost închisă de Premiul Intim, în care s-a impus iapa Calligenia BMW.

În timpul Reuniunii de astăzi, poneiul Matilda i-a plimbat pe cei mai mici dintre spectatorii prezenţi pe Hipodrom, iar spectatorii au putut asista la demonstraţii de sărituri peste obstacole şi o interesantă competiţie de ştafetă rezervată poneilor, toate asigurate de Clubul Domeniul Cailor.

Partenerii CSM Ploieşti şi ai Complexului Hipodrom Ploieşti în organizarea reuniunii de astăzi au fost Radio Prahova, Republika News, Domeniul Cailor, Restaurantul „New London”, Complexul „Rezidenţial 9 Mai”, Autoklass România  şi Teatrul Toma Caragiu.

Următoarea reuniune oficială va avea loc duminică, 22 iulie, atunci când se va ţine Premiul Municipiului Ploieşti, o alergare clasică rezervată celor mai buni cai indiferent de vârstă şi provenienţă, pe distanţa de 2100 metri.