FC Petrolul Ploieşti a organizat, astăzi, o conferinţă de presă, ocazie cu care care a fost prezentat noul antrenor al echipei, Leo Grozavu. La conferinţă au mai participat preşedintele clubului, Cristian Vlad, şi Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanţator al „galben-albaştrilor”.

După două promovări consecutive, FC Petrolul Ploieşti se pregăteşte pentru o nouă provocare, aflându-se în pragul unei stagiuni de Liga a II-a aşteptată cu mult interes. Un sezon 2018-2019 extrem de ofertant, dacă privim prin prisma numelor ce sunt trecute pe tabloul eşalonului secund, şi pe care echipa noastră îl va aborda cu o nouă conducere tehnică.

După cum se ştie, Leo Grozavu a preluat funcţia de antrenor principal al „galben-albaştrilor”, tehnicianul în vârstă de 50 de ani fiind prezentat, oficial, astăzi. „Leo Grozavu este un antrenor decis, ferm, ordonat, construit după tipicul german, cu experienţă, care alături de întreaga conducere a echipei va forma un lot competitiv, ne dorim noi, pentru acest sezon. Avem încredere în el şi am stabilit obiectivele acestui sezon înaintea semnării contractului”, a declarat preşedintele clubului, Cristi Vlad.

„Petrolul Ploieşti este una din echipele cu tradiţie, consacrate din România. În plus, ştiu că ceea ce se construieşte aici va fi ceva trainic. Este un proiect ambiţios, cu oameni dedicaţi, şi tocmai de aceea am vrut să contribui şi eu. Odată ce mi s-a oferit postul de antrenor, nu am stat prea mult pe gânduri. Am acceptat cu tot sufletul”, a spus noul antrenor al Petrolul Ploieşti.

Totodată, Mădălin Mihailovici, CEO-ul partenerul-finanţator Veolia, a dorit să asigure menţinerea cadrului financiar necesar pentru a face performanţă la Ploieşti.

„Aşa cum am subliniat încă de la începutul acestui parteneriat, Veolia este alături de Petrolul Ploieşti pe termen lung. Promovarea în Liga secundă de fotbal a venit natural, ca un efect firesc al proiectului sustenabil pe care îl construim aici, la Ploieşti. Suntem pregătiţi să asigurăm resursele şi know-how-ul, inclusiv experienţa de business, pentru a putea continua construcţia acestui proiect şi a putea ţinti către prima Ligă de fotbal”, a precizat Mădălin Mihailovici.