Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va organiza, duminică, 9 iulie, pe Hipodromul Ploieşti, ultima reuniune oficială de trap dinaintea vacanţei de vară. Cursa „vedetă” a reuniunii de la sfârşitul acestei săptămâni va fi „Premiul CSM Ploieşti”, un premiu semiclasic în cadrul căruia sunt puşi la bătaie 4.800 de lei (locul I – 2.160 lei, locul al II-lea – 1.200 lei, locul al III-lea – 720 lei, locul al IV-lea – 480 lei şi locul al V-lea – 240 lei).

Reuniunea de duminică va avea în program alte trei curse – Premiul Darius, Premiul Dediţel şi Premiul Danezul -, precum şi, în deschidere, de la ora 10.00, o cursă de calificare. Ca un element inedit, ultima cursă va fi una cu participare internaţională, driveri din Ungaria, Bulgaria, Serbia şi, evident, România, urmând să concureze pentru a câştiga Premiul Danezul.

Ca o noutate, în pauzele dintre curse, spectatorii vor putea asista la demonstraţii de sărituri peste obstacole cu armăsarul Incredibil şi iapa Natasha şi la plimbări cu poneiul Matilda, oferite de Centrul de Echitaţie Domeniul Cailor – Urlaţi, care va funcţiona, începând de duminică, în incinta Hipodromului Ploieşti.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

Vacanţa de vară va dura aproape două luni, următoarea reuniune de pe hipodrom fiind programată pe data de 3 septembrie.