Finalizarea evaluării mărcilor Petrolului a fost primită cu bucurie de către Cristi Vlad, preşedintele clubului Petrolul 52.

“Aştept să se întâmple lucruri bune şi deja nu mai am răbdare până la întâlnirea de marţi. Trebuie să primim mărcile pentru că suntem singurii care pot juca sub numele de Petrolul”, ne-a declarat Cristi Vlad.

Preşedintele Petrolul 52 crede că întâlnirea de marţi va adduce soarele pe strada clubului de fotbal, iar tensiunile dintre conducerea Primăriei şi suporteri vor lua astfel sfârşit.

“Nu îmi doresc să mai existe surprize şi nici nu văd ce s-ar mai putea întâmpla. Avem o evaluare oficială a mărcilor, nu văd de ce nu le vom putea primi pentru a ne continua drumul aşa cum este normal. Am făcut performanţă la acest nivel, am demonstrat că Petrolul  nu moare. Sunt convins că de marţi, Petrolul 52 va deveni, aşa cum este normal, Petrolul Ploieşti”, ne-a mai spus Cristi Vlad.

Vă reamintim că în această după amiază a fost finalizată evaluarea tuturor mărcilor Petrolul Ploieşti. Jurnalul Prahovean a publicat în exclusivitate această informaţie.