După ce ieri, CSM a rămas cu un buget din care poate plăti doar salariile antrenorilor şi profesorilor, astăzi, a apărut prima consecinţă a nepăsării unor reprezentanţi ai Primăriei faţă de copiii ploieşteni care practică sportul sub sigla clubului municipal.

Tamara Costache, prima campioană mondială româncă la înot şi cetăţean de onoare al Ploieştiului, nu mai are unde să antreneze micii înotători ploieşteni. Asta în condiţiile în care Bazinul Vega, locul în care copiii se antrenau este închis încă din luna ianuarie.

Copiii au mers astăzi, împreună cu Tamara Costache, la unul dintre bazinele particulare din Ploieşti, loc în care s-au antrenat în ultimele luni, şi nu au mai fost primiţi.

În aceste condiţii, copiii, care au concurs pe 29 aprilie la Braşov şi pe 6-7 mai la Izvorani, nu mai unde să se antreneze.

Părinţii vor fi nevoiţi să plătească abonamente pentru bazinele private pentru ca micuţii să se poată antrena, dar doar dacă administratorii bazei private vor accepta acest compromis.  

Şi atunci ne întrebăm ale cui vor fi medaliile pe care, cu siguranţă, micii înotători le vor câştiga la cele două concursuri: ale CSM Ploieşti sau ale părinţilor?

Vă reamintim că la ultima competiţie la care au participat, Cupa Mărţişorului desfăşurată la Piteşti, înotătorii ploieşteni au adus la CSM opt medalii!