Petrolul şi Alexandrion au reînnoit parteneriatul pe care l-au avut timp de trei ani, întrerupt în vară odată cu falimentul vechii societăţi.

Trei idei principale s-au desprins din eleganta conferinţă de presă organizată cu prilejul prezentării colaborării.

1.     Alexandrion are de gând să însoţească haita pe drumul revenirii în Liga I.

2.     Atragerea unui sponsor atât de cunoscut certifică indirect noul Petrolul ca şi continuator al vechiului Petrolul

3.     Dacă proiectul la care lucrează din greu Cristi Vlad, Tavi Grigore şi Mircea Dridea este bun pentru o companie ca Alexandrion, trebuie să fie bun şi pentru toţi cei care au bani dar se codesc să ajute din diferite motive.

 

Declaraţii:

 

Răzvan Vasile (director comercial Alexandrion Group România):

Este o seară specială pentru Alexandrion, pentru Fundaţia Alexandrion, în care anunţăm continuarea parteneriatului pentru cel de-al treilea an. Am fost parteneri de nădejde pentru Petrolul în vremuri de performanţă, suntem şi acum când echipa se află într-un moment mai greu. Dorim să fim alături de Petrolul până când echipa se va întoarceîn Liga I!

 

Mircea Dridea (preşedinte de onoare Petrolul):

Este un moment special pentru noi, cei care am fost mereu alături de echipă. Sunt fericit că Alexandrion a ales să continue cu noi. Faptul că această mare firmă la nivel local şi naţional a rămas lângă noi reprezintă un mare atuu pentru viitor! Aş dori ca şi cei care încă mai au reţineri vizavi de continuitatea firească a Petrolului să ia aminte la acest exemplu cu totul deosebit!

 

Valentin Popescu (director de marketing sportiv Alexandrion):

Alexandrion este un susţinător important al fotbalului românesc. În 2016, când mulţi dintre susţinătorii Petrolului au plecat, Alexandrion a rămas. Atunci când societatea a intrat în faliment, am promis că vom sprijini proiectul viabil de renaştere a Petrolului. Acest lucru s-a întâmplat.

 

Cristi Vlad (preşedinte Petrolul)

Faptul că o firmă atât de mare precum Alexandrion vine lângă Petrolul certifică faptul că drumul pe care am plecat este unul corect, aşa cum de altfel ne-am şi propus! Vom face tot ce se poate face ca acest club să meargă mai departe. Ţin să mulţumesc Alexandrion că a rămas lângă noi, că se sprijină în demersul nostru.

La finalul conferinţei a fost organizat un dineu la care au fost invitaţi angajaţi şi prieteni ai Petrolului şi ai companiei Alexandrion.

Foto2: Republicanii