Suporterii Petrolului care-şi iau bilete la meciul de sâmbătă cu AS Măneşti, dar şi deţinătorii de abonamente vor beneficia de o reducere de 50% la achiziţionarea de tichete pentru gala de kickboxing „Colloseum Tournament”, ce se va desfăşura tot sâmbătă, începând cu ora 19.00, la sala sporturilor „Olimpia” din Ploieşti. Evenimentul, organizat de clubul local Dacia Martial Arts, va cuprinde 11 dispute, 10 de kickboxing şi una de arte marţiale mixte.


Biletele la această gală vor costa, astfel, doar 20 de lei, în loc de 40 de lei cât este preţul întreg, şi vor putea fi procurate sâmbătă, înaintea meciului de fotbal, din zona casei de bilete a arenei „Ilie Oană”. La această gală vor asista, ca invitaţi speciali, toţi componenţii Petrolului, anunţă clubul ploieştean.

 

Pentru întâlnirea dintre AS Petrolul 52 Ploieşti şi AS Măneşti Coada Izvorului biletele vor fi puse în vânzare începând de mâine, casa de bilete fiind deschisă, joi şi vineri, între orele 10.00 şi 17.30, iar sâmbătă până la ora de start a întâlnirii (14.00). Preţurile biletelor sunt cele obişnuite: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.


                                               ***

Capul de afiş al galei este meciul dintre bucureşteanul Cristian “The Fastest” Milea, un veteran al kickboxingului românesc, cu 81 de meciuri disputate la profesionişti şi transnistreanul Sedîh Marat, supranumit “Spaima cecenilor” pentru numeroasele victorii obţinute în fostul spaţiu sovietic contra luptătorilor ceceni.

Este prezent pe cardul galei şi bucureşteanul Dennis Anghel care deţine recordul mondial pentru cel mai rapid KO. Vor asista la eveniment foştii boxeri Leonard Doroftei şi Adrian Diaconu, antrenorul Titi Tudor şi Corina Ungureanu, dublă campioană mondială la gimnastică.

Ploieştiul va fi reprezentat de Alexandru Voicu „The Gentleman” (campionul european la kickboxing şi multiplu campion naţional) care va lupta pentru centura europeana WKU, Mihai Tudorie „The Wolf” (campionul european la kickboxing şi multiplu campion naţional) şi Daniel Dragomir „The Lion” (dublu campion national la kickboxing), toţi trei fiind sportivi la clubul Dacia Martial Arts. De la clubul KO Gym din Ploieşti va participa campionul naţional Adrian Baciu „Attila The Warrior”, antrenat de maestrul Stelu Felix.

Şi-a anunţat prezenţa şi o parte a galeriei echipei de fotbal Petrolul. Biletele le găsiţi la reţeaua de distribuţie a presei Calliope. Până în prezent s-au epuizat 1.500 din cele 3.000 de bilete puse în vânzare. Gala va fi difuzată în direct de Sport.ro, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00.