Pe siteul oficial al clubului Petrolul Ploieşti a fost postată, în ultima zi a anului trecut, o urare la adresa suporterilor echipei. Un gest minunat la adresa fanilor şi, de ce nu, o promisiune că anul 2014 va aduce şi mai multe satisfacţii minunaţilor susţinatori ai echipei. Iată cele postate pe site:

 „FC Petrolul Ploieşti le urează suporterilor săi ca anul 2014 să le aducă sănătate, noroc şi împliniri, iar echipa noastră să-i bucure, din nou, atingându-şi obiectivele propuse şi, sperăm cu toţii, realizarea primului event din istorie!

Anul 2013 a reprezentat momentul de vârf din istoria recentă a clubului nostru, FC Petrolul Ploieşti reuşind să se claseze pe locul 3 la finele ediţiei trecute, să câştige după o pauză de 18 ani cel de-al treilea trofeu al Cupei României şi să revină în elita fotbalului european prin atingerea fazei play-off în Liga Europa.

Pe lângă efortul uriaş depus de jucători, antrenori şi conducere, toate aceste performanţe n-ar fi fost posibile fără susţinerea voastră necondiţionată, a zecilor de mii de suporteri care au încurajat echipa atât la meciurile disputate la Ploieşti, cât şi în lungile şi obositoarele deplasări în ţară şi străinătate.

Exodul celor 30.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională din Bucureşti la finala Cupei României, un adevărat record pentru fotbalul românesc, victoria entuziasmantă cu 2-1 împotriva galezilor de la Swansea, calificarea senzaţională din această toamnă în semifinalele Cupei României, la capătul meciului dramatic cu FC Vaslui, sunt doar câteva dintre momentele memorabile trăite de FC Petrolul în 2013 alături de voi, minunaţii noştri suporteri.  

La toate acestea, se adaugă atmosfera incredibilă creată la fiecare partidă jucată de lupi pe ”Ilie Oană”, FC Petrolul Ploieşti mândrindu-se cu cel mai frumos public din România, fapt pentru care ţine să vă mulţumească în finalul acestui an de excepţie! „