O echipă care, în primul rând, nu poate să alerge, n-are cum să fie decât o pradă uşoară în arena lupilor. Unirea Cocorăştii Colţ e departe de tot de Petrolul şi, după cum se vede, şi echipa lui Tavi Grigore capătă altitudine deasupra Ligii A Prahova. Ăsta este şi scopul, ca echipa ploieşteană să se detaşeze valoric, să se pregătească încă de acum de Liga a III-a.

De departe, Unirea Cocorăştii Colţ a fost cea mai slabă echipă care a venit până acum la Ploieşti. Lipsită şi de cei mai buni jucători ai ei, fraţii Kiru care nu joacă sâmbăta din motive ce ţin de religia lor, Unirea a fost dezmembrată de haita lupilor. Vânătoarea s-a soldat cu nu mai puţin de şase goluri şi două bare doar în prima repriză.  

În cea de-a doua, petroliştii au jucat mai cu milă. Au mai fost şuturi la poarta Unirii, dar lupii au ratat, evidenţiindu-l pe portarul oaspeţilor, Robert Marian. Faza reprizei a fost oferită de Claudiu Tudor, căpitanul încercând un şut spectaculos, cu efect, care a izbit bara transversală.

Tabela a rămas setată pe 6-0, iar Petrolul se pregăteşte de sărbătoarea marii victorii cu Liverpool.   

 

Petrolul – Unirea Cocorăştii Colţ 6-0 (6-0)

Marcatori: Vintilă (14, 31), Prunescu (30), Matei (39 autogol), D. Nae (41), D. Gheorghe (42)

Petrolul: Chiş – Olaru (66 Velisar), Prunescu, Chiriţă, Catană – Butufei (60 S. Petre) – Dumitrescu (77 Ursu), Vintilă, Tudor, D. Gheorghe – D. Nae (52 Jipa). Antrenor: Tavi Grigore.

Unirea: Marin – Păun, Ionescu, Matei (46 Stoica), Dumitraşcu (51 Neagu)– M. Pandele (46 M. Taban), Bunghez, D. Pandele, Bălan – N. Dumitru, Taban. Antrenor: Alexandru Niţă.

Arbitri: Marius Petre (Poenarii Apostoli)- Gabriel Brăilă (Ploieşti), Florin Bureaţă (Ploieşti). Obs: Ion Andreoiu (Ploieşti).