Organizatorii turneului de Mare Şlem de la US Open au anunţat că meciul Simonei Halep cu Serena Williams, din sferturile de finală, a fost programat în această noapte, la ora 02:00.

Partida din cadrul turneului de la Flushing Meadows va fi a noua partidă directă dintre cele două sportive. În cele opt întâlniri anterioare, constănţeanca a reuşit să se impună o singură dată, la Turneul Campioanelor din 2014, în grupe, scor 6-0, 6-2, în 65 de minute.

Halep s-a declarat încrezătoare înaintea duelului cu Williams.

"Provocarea mentală nu cred că trebuie să fie într-atât de importantă, pentru că este cea mai bună jucătoare din lume. Nu trebuie să-mi fie teamă sau să am emoţii, deoarece nu am nimic de pierdut. Este doar o uriaşă provocare pentru mine. Doar voi încerca să-mi fac jocul. Fizic, mă simt destul de puternică să o înfrunt, dar nu se ştie niciodată. Loveşte cu multă putere, astfel încât trebuie să mă recuperez, să fiu aptă 100% turul următor şi să dau tot ce pot", a declarat Simona Halep conform usopen.org.

Ca să ajungă în sferturi, Simona le-a învins pe Kirsten Flipkens (6-0, 6-2), Lucie Safarova (6-3, 6-4) Timea Babos (6-1, 2-6, 6-4) şi Carla Suarez Navaro (6-2, 6-4).