Mircea Dridea: „Mi-am dat seama că nu am pierdut timpul degeaba. S-a reuşit o alianţă între suporteri şi noi, Petrolul ’52, iar faptul că am fost acceptaţi nu poate decât să mă bucure. Ne dorim un singur lucru, să câştigăm un an de zile. Ar fi fost o greşeală să aşteptăm până la vară. O echipă de Liga a IV-a susţinută de oameni de bine din Ploieşti este uşor de întreţinut şi poate promova fără probleme. Eu voi preda toate documentele de la Petrolul 52 şi trecem totul în sarcina lui Cristi Vlad şi cred că el se va achita foarte bine de sarcini”.

Cristi Vlad: „Sunt mai emoţionat ca niciodată şi sunt onorat că nea Mircea Dridea spune atâtea cuvinte frumoase despre mine. Sunt onorat că Uniunea Suporterilor Petrolişti a văzut în mine un om care să-i reprezinte. Vrem să facem un club curat din toate punctele de vedere care să se ocupe cum trebuie şi de copiii nu au fost sprijiniţi în niciun fel până acum. E şansa lor să crească o dată cu Petrolul. Vrem să facem totul pe o structură piramidală, să avem o colaborare cu oamenii de fotbal din judeţ, Petrolul să fie în vârful acestei piramide. Aşteptăm alături de noi oameni care vor să ne facă recomandări de jucători. Vrem ca iubitorii Petrolului să simtă că este echipa lor. Avem discuţii cu oameni de afaceri, promisiuni, acum suntem nou-născuţi, abia înfăşaţi. Am făcut o adresă către primărie prin care solicităm încredinţarea mărcii şi a siglei, speranţa noastră fiind că decizia se va lua cât mai repede. Vom începe ca Petrolul ’52. Dacă antrenorul, care decide când e vorba de teren, că el răspunde şi are decizia 100%, crede că e nevoie de mine, atunci sunt pregătit să joc, să intru pe teren. Vrem să creăm un nou Petrolul, care să aparţină tuturor, iar pentru asta avem nevoie de sprijin. Referitor la copii, încercăm varianta cu CSM Ploieşti, cu menţiunea că vom face un act adiţional prin care se va specifica clar că ei vor fi crescuţi pentru Petrolul. Trebuie să salvăm într-un fel situaţia, că ne sună părinţii că nu ştiu ce să facă. Am primit acord de transfer de la Voluntari pentru un copil şi i l-am rupt în faţă! Cum, am ajuns să mă lupt cu Voluntari pentru un copil crescut de mine?"

Octavian Grigore: „În adresă avem solicitare pentru a juca pe stadionul Ilie Oană, iar ca teren de antrenament, avem variante la Valea Călugărească şi Chiţorani, unde sunt petrolişti care ne ajută. Am schiţat un lot, ne vom baza pe juniori crescuţi la Centrul de copii şi juniori, născuţi 97-98, care pot face faţă la acest nivel şi care vor avea şansa lor, plus o serie de jucători experimentaţi. Referitor la finanţare, să ne gândim că un copil, ca să ajungă student, trebuie să treacă prin anumite etape. Suntem la iniţiere, formare. Proiectul trebuie susţinut pe etape. Oricât de mulţi bani ai avea iniţial, nu ai certitudinea că poţi asigura aceste promovări în lanţ. Suma avansată de cineva pentru Liga a IV-a, 350.000 de euro, e o chestie utopică, dar pas cu pas vom găsi resurse, pentru că avem oameni, firme, societăţi care sprijină proiectul.

Vrem să reînviem spiritul de competiţie la nivel judeţean, ca orice copil care visează sî ajungă la Petrolul să o poată face. Ideea e că Petrolul trebuie să fie o selecţionată a judeţului. Lotul va fi îmbunătăţit permanent”.

Foto: Republicanii