Sportivii şi antrenorii de la CSM Ploieşti nu sunt plătiţi de două luni, iar banii sunt în continuare blocaţi de direcţia economică din cadrul primăriei.

Clbul a depus astăzi o informare către primarului Ploieştiului, Adrian Dobre, viceprimarii Cristian Ganea şi George Pană, precum şi către Direcţia economică din cadrul Primăriei Ploieşti.

În documentul trimis de CSM, se regăsesc, pe lângă informarea propriu-zisă, răspunsul primit din partea ANAF la solicitarea de lămuriri trimisă de club, un model de contract cu sportivii, pentru a se vedea că sunt îndeplinite 5 (ar fi trebuit minim 4!) dintre criteriile impuse de activitatea independentă specifică PFA, precum şi o decizie a Curţii de Apel Ploieşti, într-o speţă similară, care a vizat Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat, ce a fost favorabilă clubului.

Conducerea CSM Ploieşti solicită ca, în interval de 48 de ore, să se ia măsurile ce se impun pentru deblocarea situaţiei financiare, în caz contrar intenţionând să recurgă la toate instrumentele legale necesare soluţionării problemei, inclusiv plângerea penală împotriva celor vinovaţi, se arată pe site-ul oficial al clubului.

 

Citeşte documentul AICI