Ploieştiul devine pe zi ce trece un oraş fără Dumnezeu, un oraş fără idoli...

O dovedeşte nesimţirea hoţilor care nu mai "iartă" nici cimitirele. Dacă până acum citeam articolele despre furtul crucilor de marmură, ceea ce s-a întâmplat în cimitirul Bolovani întrece orice urmă de înţelegere.

Am fi vrut să scriem un articol în care să îl readucem în memoria fanilor pe fostul atacant al Petrolului Marcel Catinca, plecat prea devreme, de la a cărui dispariţie au trecut aproape 40 de zile...

Însă...

Persoane necunoscute, ca să vorbim în termenii celor de la politie, au furat tricoul şi fularul Petrolului, de pe crucea Săgeţii Blonde! Gestul este unul reprobabil şi nu poate fi calificat în niciun fel. Iar hoţii nici măcar nu au avut decenţa de a aştepta parastasul de 40 de zile al fostului atacant.

Avem o singură rugăminte....

Poate aţi luat obiectele pentru că iubiţi Petrolul, echipa pentru care Marcel Catinca a făcut istorie... Chiar şi aşa, facem un apel creştinesc să le aduceţi înapoi!

Aşa este omenesc, iar obiectele furate arătau că acolo îşi doarme somnul de veci unul dintre fotbaliştii de aur ai Petrolului Ploieşti! Pentru voi nu înseamnă probabil nimic, pentru că altfel nu le-aţi fi luat de acolo...pentru cei care l-au iubit şi respectat pe Marcel Catinca înseamnă foarte mult!