Echipa fără nocturnă la stadion care-şi prăjeşte puţinii spectatori la soare a debutat, bineînţeles, cu înfrângere în noul sezon. A bătut-o Viitorul lui Hagi, care sună chiar mai bine decât în sezonul trecut, ceva mai limpede, poate şi pentru că jucătorii nu mai sunt acum atenţi, în primul rând, să nu cumva să-l sară pe băiatul lui Hagi din vreo fază importantă de atac.

Viitorul s-a impus cu scorul de 1-0, după un gol frumos marcat de Gabi Iancu. Pasa a dat-o Purece, fotbalistul venit de la Chiajna în care Hagi şi-a pus mari speranţe, pe bună dreptate.

În partea cealaltă, în câmpul ars de soare de la Voluntari, fostul petrolist Laurenţiu Marinescu şi-a făcut debutul din postura de  rezervă. Marin s-a făcut remarcat cu o pasă foarte bună pentru jucătorul din atac, pe care însă acesta n-a înţeles-o decât prea târziu, astfel că faza s-a stins.

În orice caz, fostul căpitan al lupilor poate ajuta mai mult echipa asta care defineşte starea în care se află fotbalul românesc, echipă cu care s-a aflat în vorbe încă de la momentul în care a renunţat la Petrolul, în plin campionat.

OK, a plecat înaintea meciului cu Voluntari din playout, dar mai bine nu joci deloc decât să faci ce au făcut Stana, Pulhac şi Benga…