Fac unii ce fac şi mută atenţia spre Petrolul Ploieşti. Despre articolul publicat în weekend de Fanatik, în care era, vezi Doamne!, devoalată situaţia financiară catastrofală a Petrolului s-a vorbit deja foarte mult, în rândul adevăraţilor petrolişti. La fel şi despre filmuleţul postat de Njongo Priso, prin intermediul căruia se poate vedea atmosfera relaxantă din vestiarul Petrolului. Doar că sunt două elemente profund antitetice. Nu se poate ca nişte jucători scindaţi de interese financiare, legitimaţi la un club care are conturile goale, conform celor de la Fanatik, să se simtă atât de bine în vestiar! Undeva există un scurt-circuit. Şi problema a fost generată de două aspecte care, în mod normal, nu ar trebui să apară. În primul rând, publicaţia naţională citează o sursă din interiorul clubului, fără a o numi, logic, pentru a confirma faptul că nu mai sunt bani în conturi. Este un bluf, ca manieră, nu că nu ar putea fi adevărat. Apoi, Priso a făcut public un moment din vestiar, ceea ce iarăşi, nu se face. Din fericire pentru el, momentul a picat ca o mănuşă pentru a pulveriza o nouă stare de tensiune generată de alţii.

Sunt două aspecte care au generat un nou episod despre Petrolul în presa centrală. În ciuda faptului că, am mai spus-o, nimeni de la Bucureşti nu are interes ca la Petrolul să fie linişte, cineva din club alimentează astfel de informaţii la nivel central, considerând presa local prea neînsemnată, probabil. Este chiar atât de greu de înţeles de către unii că informaţiile livrate presei centrale sunt dinamită pentru club? Chiar crede cineva că pot face bine clubului astfel de “informări”?

Mai este un aspect interesant. Conducerea clubului ar fi trebuit să reacţioneze imediat şi să spună lucrurilor pe nume. Mai sunt sau  nu bani în cont? Şi dacă nu, de ce?

Sunt multe zvonuri, tocmai de aceea ele trebuie lămurite. Altfel, în special presa centrală, care nu vrea în niciun caz binele Petrolului, va mai ţese tot felul de poveşti în jurul Petrolului. Uite, acum se pregăteşte un material despre faptul că Petrolul este un club care va fi scos la vânzare de către actualii proprietari. Infirmă cineva asta?  Sau chiar aşa este? Lămuriţi, fraţilor, aceste aspecte, altfel se vor întoarce împotriva echipei. Petrolul poate fi destabilizată doar din interior, şi dacă nu lămuriţi, în interior măcar, lucrurile astea, le daţi satisfacţie tuturor duşmanilor. Şi sunt mulţi, din ce în ce mai mulţi!