România s-a impus cu scorul de 5-1, iar Adi Popa a văzut că victoria la scor nu se datorează gafelor impardonabile făcute de georgieni, ci faptului că tricolorii au ştiut să-şi facă meciul uşor. E o minciunică fecesebistă, din repertoriul prinţului Reghe al manelelor. Popa însuşi a beneficiat de o gravă greşeală a apărării georgiene şi a deschis scorul. 

În condiţiile în care Georgia a jucat aşa de prost, e poate prima dată când nu se poate folosi celebra expresie: “a fost un test util”. N-a fost deloc şi, dacă cineva dinăuntrul sau din preajma naţionalei crede asta se înşeală amarnic. Georgia nu e nici de nivelul României şi chiar şi aşa a avut câteva ocazii. E drept că scorul era déjà mare şi apărarea noastră se mai relaxase, dar şi aşa ajungem tot la faptul că testul a fost irelevant.

Nu e vina nimănui că georgienii s-au prezentat penibil, dar nu te poţi îmbăta cu apă rece, iar la meciurile de la Euro să-ţi fugă gazonul de sub picioare. Şi aşa şansele ca România să iasă din grupă sunt minime!

 

România — Georgia 5-1 (2-0)

Au marcat: Popa (2), Amisulaşvili (3, autogol), Stanciu (48), Torje (80), Keşeru (86) / Moţi (67, autogol).

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Grigore, Moţi, Raţ - Hoban (63 Prepeliţă), Pintilii (84 Sânmărtean) - Popa (70 Torje), Stanciu (83 Alibec), Stancu (70 Keşeru) - Andone (63 Chipciu). Selecţioner: Anghel Iordănescu.

Rezerve neuzilizate: Pantilimon, Lung jr - Măţel, Chiricheş, Găman, Filip.