Ieri, CSM Ploieşti a dat startul acţiunilor prin care va încerca, în această vară, să atragă tinerii spre sport, pe Bulevardul Castanilor. Profitând de închiderea bulevardului în weekend, clubul organizează diverse activităţi sportive în care sunt implicaţi atât sportivi din cadrul CSM, cât şi tineri dornici să ia parte la acţiunile propuse de antrenori.

Ieri dimineaţă, începând cu ora 10.00, componenţi ai secţiilor de baschet juniori şi fotbal juniori, precum şi sportivele din cadrul secţiei de gimnastică ritmică au făcut demonstraţii. Totodată, au fost instalate mese de ping-pong, care au găzduit meciuri atractive, printre care şi o confruntare între directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, şi viceprimarul cu atribuţii de Primar, Cristian Ganea, care a ţinut să fie prezent la eveniment.

„Sunt primele acţiuni care vizează promovarea sportului de masă, dar vreau ca acestea să devină o tradiţie pentru CSM Ploieşti şi, în fiecare vară, să profităm de perioada în care se închide circulaţia pe Bulevard şi să organizăm activităţi prin care să atragem tinerii spre sport”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

Acţiunea se va repeta şi astăzi, tot de la ora 10.00, atunci când, pe lângă demonstraţiile de baschet şi fotbal, pe bulevard vor avea loc acţiuni ale sportivilor din cadrul secţiei de karate a clubului şi ai celor de la patinaj viteză.

Toţi sportivii, precum şi copiii care se implică în aceste activităţi primesc din partea clubului dulciuri şi răcoritoare. Acţiunile se vor derula în fiecare weekend de acum înainte, sâmbăta şi duminica, de fiecare dată de la ora 10.00.

csmploiesti.ro