La fel ca Alberto Cobrea, Dan Bucşa a sugerat că jucătorii Petrolului au ajuns la capătul răbdării aşteptând salariul. Fotbaliştii Petrolului ar fi încasat un singur salariu în 2016.  

”Din păcate au fost mai buni ca noi, nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe, să ne pregătim şi să strângem cât mai multe puncte. A fost un val de goluri, ce au păţit ei la Cluj, am păţit noi acum.La 3-0 ne gândeam să nu luăm mai multe. După pauză am încercat să ne mobilizăm, dar a căzut golul patru şi nu prea mai erau speranţe. Până la acest meci nu ne obişnuiam cu ideea de a retrograda, eram într-un moment bun, dar a venit acest rezultat şi speranţele sunt foarte mici. Vom încerca în aceste meciuri rămase, băieţii sunt extraordinari, se pregătesc bine în aceste condiţii, sunt jucători neplătiţi de 4-5 luni, unii nu au reuşit să strângă bani de-a lungul carierei, mulţi dintre ei au o situaţie foarte grea. Cu toate astea, vin la antrenamente, se pregătesc cât pot de bine şi încercăm să jucăm cât mai bine. Sunt câţiva jucători tineri care nu ştiu din ce trăiesc, probabil din ce le trimit părinţii, sunt jucători care nu au trei mese pe zi. Din păcate, ăsta este sistemul la noi în ţară, îşi permit să te plătească când vor sau să nu te plătească. În liga a treia din Germania, la o echipă de pe ultimul loc, jucătorii sunt cu salariile la zi, asta este diferenţa dintre fotbalul modern şi sclavagismul din România.

Petrolul este un club extraordinar, din păcate, toate schimbările din acest an au dus echipa unde se află acum. Noi, jucătorii, ne cerem scuze suporterilor, sunt extraordinari, au venit într-un număr atât de mare, ne-au încurajat şi după meci, nu mi-a venit să cred, la 4-0, toţi suporterii ne încurajau să ţinem capul sus. În continuare vom lupta pentru ei, de un contract mai bun ce să spun... cine se mai uită la tine când iei 4-0”, a încheiat Dan Bucşa la interviuri, după meci, conform sportonlineph.ro.