Un site important a suspendat pariurile pe un meci modest de dublu-mixt, disputat duminică, la Australian Open, din cauza sumelor mari mizate, anunţă New York Times

Site-ul Pinnacle Sports, unul dintre cele mai mari şi mai influente din industria de betting sportiv, a luat măsura ca urmare a unei activităţi suspecte detectate înainte de partida de dublu mixt dintre Lara Arruabarrena - David Marrero şi Andrea Hlavackova - Lukasz Kubot. Câteva persoane au plasat sume neobişnuit de mari pentru competiţia de dublu-mixt, iar aproape toţi banii au fost mizaţi pe victoria echipei Hlavackova - Kubot. Cei doi au câştigat în două seturi, 6-0, 6-3, iar primul set a durat doar 20 de minute.

New York Times a publicat şi trei scurte filmuleţe din meci în care David Marrero comite foarte multe greşeli neprovocate de adversari.

La declaraţiile de după partidă, Arruabarrena şi Marrero au negat implicarea într-un eventual meci trucat. Marrero şi-a justificat evoluţia slabă printr-o accidentare la genunchi. O purtătoare de cuvânt a Federaţiei Internaţionale de Tenis a declarat că instituţia nu a fost notificată în privinţa vreunei activităţi suspecte.

Mediafax