Prieten bun cu Mario – nume care a devenit parcă marcă înregistrată la Petrolul -, Constantin Schumacher a primit permisiunea să facă declaraţii despre posibilitatea preluării Petrolului.

"Am avut cîteva discuţii preliminare cu Dan Capră dar pînă când nu se lămureşte poziţia domnului Stoichiţă nu pot spune mai multe”, zice Schumacher de parcă, vezi Doamne, n-ar fi zis nimic.

“Sînt dornic să antrenez Petrolul. Ştiu greutăţile de acolo, dar printr-o organizare bună şi o campanie de achiziţii mulţumitoare situaţia se poate remedia. Ar fi, pentru mine, o oportunitate extraordinară în carierea mea să lucrez la o echipă ca Petrolul Ploieşti", a punctat Constantin Schumacher, pentru gsp.ro.

Întreabarea pe care trebuie să şi-o pună conducătorii Petrolului este ce poate face pentru echipă un antrenor care a activat în ligile P, Ţ şi Ş, mai mult decât cei trei pe care Petrolul  (aproape) că i-a schimbat deja.

Or fi transferurile lui Mario suficiente pentru salvarea echipei ploieştene sau să-i lăsăm pe cei care conduc Petrolul să se pregătească de Liga… a II-a?