În timp ce Dinamo care nu joacă absolut nimic pe stadionul Ilie Oană egalează Petrolul după ce Gnohere i-a smuls mingea din mâini lui Pecanha, echipa de mare tradiţie FC Voluntari ia trei puncte pe terenul Craiovei după două decizii greşite de arbitraj. Ofsaid la primul gol, nici vorbă de penalti la cel de-al doilea şi Mulţescu mai salvează o echipă şi iar o bagă pe aia cu pâinea şi cozonacul, care ni s-a părut şi nouă funny acu’ vreo trei ani: “Acum muncim pentru pâine, mai e mult până la cozonac!”

Au dreptate cei care se tem (printre care şi Lucian Rădulescu, om de fotbal care le spune pe faţă) de jocuri de culise? Au!

E cazul să ne temem că Petrolul nu va putea face faţă? Cam e, din moment ce echipa noastră e lovită din toate părţile, acum, când nu mai are forţă.  

Soluţia stă tot în campania de transferuri. Trebuie să o bagi în poartă când o ai, trebuie să te aperi bine înainte ca faza să ajungă în fluierul arbitrului. Pentru că ştiţi cum e: el fluieră când vrea!

La Petrolul a fost Comănescu, la Craiova, George Rădulescu.

Chestia e că Petrolul chiar e acum pe ultimul loc în Liga I şi cu punctele de la TAS. FC Voluntari are 15 puncte după 22 de etape, iar Petrolul ar avea 14.