De pe ultimul loc, Petrolul joacă împotriva echipei care conduce meritat clasamentul Ligii I. Mâine, pe stadionul de la Giurgiu cu gazon de biliard, lupii vor încerca să echilibreze acest dezechilibru uriaş care s-a căscat între cele două formaţii.

Antrenorul Mihai Stoichiţă şi-a mobilizat jucătorii cu ce mai are la îndemână. Nu se poate să pierzi chiar toate meciurile. Loser-ii nu sunt permanenţi, le-a transmis tehnicianul.

“Eu cred că putem să aducem un echilibru în acest dezechilibru aparent şi sper să o facem, de data aceasta, nu numai din punctul de vedere al jocului, ci şi al rezultatului. Îmi doresc ca, din punctul de vedere al prezentării în teren, să continuăm pe aceeaşi linie pe care am avut-o în ultimele jocuri, dar să şi schimbăm tabela în favoarea noastră. Evident, va fi un meci greu, cu o echipă foarte bună, extrem de omogenă valoric, în toate zonele, şi cu foarte mulţi înlocuitori de valoare în cazul în care vor lipsi jucătorii despre care am auzit că, din varii motive, nu vor fi prezenţi pe teren. O formaţie condusă de un antrenor care ştie să-şi motiveze jucătorii şi să-i organizeze, în pofida tuturor lucrurilor care se întâmplă, acolo, în ultima vreme. “e-am pregătit bine în această săptămână, dar avem absenţe notabile şi noi. Este vorba despre Moussa şi Varga, doi jucători cu evoluţii apreciate în ultima vreme, care sunt suspendaţi, şi despre Peteleu, cel care abia îşi revenise la capitolul încredere şi prezenţă în joc, dar care a suferit, în meciul cu Dinamo, o mică accidentare, ce îl opreşte să facă parte din lot pentru întâlnirea de mâine. Aşa că vor fi jucători noi, de la începutul meciului, şi am două variante pe care le-am pregătit din punct de vedere tactic. Dar, după ce voi afla mai multe informaţii şi despre adversari, voi şti pe ce mă voi baza: pe mai mult talent sau pe mai mult entuziasm. Le-am spus jucătorilor că nu există în lume cineva care să piardă mereu. Loserii nu sunt permanenţi. Există o ciclicitate”, a declarat Mihai Stoichiţă în cadrul conferinţei de presă de astăzi.