Antrenorul echipei campioane CSU Ploieşti s-a stins din viaţă la numai 43 de ani. Dado  a decedat în această dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe patul de spital al unei clinici din Belgrad, după ce a fost diagnosticat cu cancer la ficat, în luna februarie a acestui an.

Decesul celui mai de succes tehnician din Liga Naţională survine la finalul unei săptămâni în care echipa sa de suflet, CSU Asesoft Ploieşti, a câştigat cel de-al 11-lea titlu din istorie, succes dedicat creatorului acestei formaţii. Din postura de jucător şi antrenor al prahovenilor, Vladimir Arnautovic a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi o Supercupă, conducând, totodată, corabia ploieşteană către cel mai de succes sezon european din istorie, prin atingerea fazei “Last 32″, în EuroCup.

Familia CSU Asesoft deplânge trecerea în nefiinţă a părintelului Vladimir Arnautovic şi este alături de familia îndoliată, în aceste momente teribile! Odihneşte-te în pace, Dado! Promitem că nu vă vom dezamăgi, îngerilor, Toni, Nikola, Andrei şi Dado!

csuasesoft.ro