Petrolistul Zoubir şi Hamed Kone de la Voluntari sunt pe lista de achiziţii a trupei din Ştefan cel Mare, scrie gsp.ro

Dinamo se va întări în această iarnă, mai ales că roş-albii pot spera din nou la titlu, la 8 ani de la precedentul, câştigat în 2007. Jucători din străinătate, dar şi din Liga 1, au atras atenţia oficialilor din Ştefan cel Mare, care vor avea o ultimă discuţie cu Mircea Rednic înainte de a face eventuale propuneri.

Din campionatul intern, alături de Mihai Răduţ, ţinta cea mai importantă a "cîinilor", alţi doi fotbalişti i-au impresionat pe roş-albi. Ambii, jucători ofensivi.

Primul este o ţintă încă de la începutul toamnei, când "Puriul" l-a observat la câteva partide, iar Gazeta Sporturilor a anunţat de atunci interesul. Este vorba de Abdellah Zoubir, francezul de 23 de ani de la Petrolul Ploieşti, cu care Vojnovici şi compania se vor confrunta mâine. Al doilea este "aripa" Voluntariului, Hamed Kone (28 de ani), un jucător ce-a impresionat şi el în acest sezon.

Dinamo încă n-a făcut nici o mutare de a contacta cluburile spre a afla solicitările acestora, pentru că se va analiza şi lista fotbaliştilor interesanţi din străinătate. A rămas ca în două săptămâni să se decidă ce fotbalişti vor fi aleşi pentru a se face propunerile.

SURSA: gsp.ro