Duminică, 18 octombrie, aproximativ 230 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab”   Ploieşti vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre FC Petrolul Ploieşti şi FCSB.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Pentru a evita ambuteiajele în trafic şi disconfortul creeat prin aceasta, Jandarmeria recomandă să se folosească mijloacele de transport în comun, până în apropierea blocajelor ce vor fi instituite în zona adiacentă stadionului. Suporterii care se vor deplasa la stadion cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posiblitatea să nu găsească locuri de parcare disponibile. În acest sens, sunt rugaţi să-şi parcheze autoturismele în spaţiile amenajate în alte zone ale municipiului.

Totodată, persoanele care vor veni la stadion cu autoturismele şi fac deplasarea din alte localităţi sunt rugate să ia în considerare posiblitatea parcării acestora în apropierea intrărilor în Municipiul Ploieşti.

Începând cu orele 18.00, traficul auto va fi restricţionat pe străzile Stadionului, Vlahuţă şi Mihai Bravu. Această măsură va fi aplicată atât la sosire cât şi la plecarea de la stadion.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii.

foto> obsevatorulph.ro