O veste care linişteşte cu adevărat apele după o zi agitată pentru Petrolul a venit de la Dumitru Dragomir. Preşedintele LPF a fost tranşant, la Digispot,  atunci când a anunţat că Petrolul nu riscă absolut niciun fel de depunctare."După ce am discutat azi dimineaţă la Ligă, nu riscă nimic Petrolul. UEFA a desfiinţat acel articol din ROAF. După acţiunea CFR-ului nu mai există acel articol. Nu ştiu şi nu e treaba mea de ce n-au scos din regulament. Dar s-au strâns specialiştii, avocaţii, am găsit corespondenţa UEFA şi nu e niciun pericol pentru Petrolul să piardă punctele. FRF nu ştiu dacă are atribuţiuni să judece. Suntem puşi aici să respectăm regulamentele, nu să le bramburim. Eu am văzut înscrisul trimis de UEFA la Bucureşti. Şi traducerea şi originalul. Practic, pentru noi nu e un caz. Regulamentul spune că sesizarea se face numai din partea Comisiei de Competiţii a LPF. Nu trebuie să faci contestaţie.", a punctat Dragomir.

Acum, după ce ne-am liniştit un pic, şi după ce ne-am dat seama că articolul în cauză a fost reintrodus în mod abuziv de către FRF în Regulament, chiar dacă fusese scos după cazul CFR-ului, chiar de către TAS, de ce oficialii Petrolului. ştiind acest lucru, nu au spus asta de la prima oră?

Şi de ce mama naibii, Zotta de la Braşov şi Răducan de la Oţelul au sărit imediat să ceară depunctarea Petrolului? Mă întreb, dacă era vorba despre altă formaţie, mai făceau asta? Mai erau ei mama corectitudinii?