Lupii au reluat antrenamentele în vederea pregătirii meciului cu FCSB. Nu mai târziu de anul trecut, acest meci  era considerat dacă nu derbyul campionatului, cel puţin unul dintre ele. Azi, aşa cum apare din comunicatul clubului Petrolul,  găzarii sunt decimaţi, principalele piese din lot fiind accidentate.

Dacă în privinţa lui Marinescu, vizibil depăşit fizic şi psihic de nivelul ( şi aşa scăzut ) fotbalului din Liga Naţională, nu sunt prea multe de spus, serioase semne de întrebare se nasc în legătură cu francezii existenţi în lotul Petrolului.

 Aduşi de fostul manager sportiv Mihai Joiţa, aceştia sunt mai mult accidentaţi, iar atunci când sunt în teren nu prea contează. Nicolas Farina, Jeremy Faug-Porret şi Sofien Moussa au venit la Petrolul că mari achiziţii însă nu dau randamentul scontat. Farina părea că ar putea fi „ zvâcul” de care Petrolul ar fi avut nevoie la mijlocul terenului însă, după două meciuri promotatoare, s-a „stins”. Faug-Porret s-a „afirmat” mai mult prin ceea ce nu a făcut decât prin realizări, în timp ce Sofien Moussa este departe de a fi un vârf de atac combativ., jocul sau cu spatele la poartă fiind uneori agasant şi întotdeauna ineficient.

Cert este că, în ultima perioadă, francezii au stat mai mult prin infirmerie decât pe terenul de joc. Să fie această situaţie una întâmplătoare sau are legătură cu plecarea lui Mihai Joiţa de la club ? Nu mai este mult şi vom afla.