Delegaţia Petrolului a plecat încă din această seară la Braşov pentru partida de mâine, din şaisprezecimile Cupei României, cu Unirea Tărlungeni. Jocul este programat de la ora 20.00, iar lupii sunt conştienţi că trebuie să nu se facă de ruşine şi să se califice. “Este evident faptul că ne dorim un traseu cât mai lung în Cupa României şi trebuie să tratăm cu seriozitate orice meci, indiferent de numele adversarului. În plus, o victorie ar însemna şi un plus la moral în perspectiva următoarelor confruntări din campionat”, a spus antrenorul principal al petroliştilor, Eusebiu Tudor, pentru site-ul oficial al clubului.

Cu excepţia lui Tudose, accidentat, lupii au la dispoziţie tot lotul, rămânând de văzut dacă staff-ul tehnic al ploieştenilor va propune, faţă de ultimele partide disputate în campionat, câteva noutăţi în formula de start, se mai arată pe fcpetrolul.ro

Întâlnirea dintre Unirea Tărlungeni şi FC Petrolul Ploieşti va începe la ora 20.00 şi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Ionuţ Coza (Cernica-Ilfov) – Cosmin Vătămanu (Bucureşti) şi Romică Bârdeş (Piteşti). Arbitru de rezervă va fi Florin Miron (Bucureşti), în vreme ce observatori au fost delegaţi Laszlo Sajtos (Sibiu) şi Ovidiu Tâlvan (Sibiu).