După trei înfrângeri la rând (2 în campionat şi una în Cupa Ligii), Petrolul ar vrea să o ia de la capăt. Momentul ales este dificil, pentru că lupii joacă la Târgu Mureş.

Este însă posibil să existe o mobilizare în rândul jucătorilor lui Sebi Tudor, plecaţi de acasă încă de marţi. Ieri, aceştia au efectuat o şedinţă de pregătire pe terenul de antrenament situat în spatele tribunei I a stadionului din Târgu Mureş.

„Întâlnim o echipă solidă, cu jucători experimentaţi, dar asta nu înseamnă cu ne gândim la altceva decât la câştigarea celor trei puncte. Avem mare nevoie de victorie şi va fi foarte important să reuşim să fructificăm oportunităţile pe care le vom avea. Petrolul a fost echipa care şi-a creat multe ocazii de gol în toate partidele din acest sezon, însă s-a ratat foarte mult şi asta a dus la pierderea unor puncte importante. În acelaşi timp trebuie să căutăm să eliminăm şi greşelile de genul celor pe care le-am comis în partidele precedente”, a declarat Sebi Tudor, pentru fcpetrolul.ro.

Partida dintre ASA Tg. Mureş şi FC Petrolul Ploieşti va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca) – Marius Nicoară (Drobeta Tr. Severin) şi Daniel Mitruţi (Craiova). Arbitru de rezervă va fi Marian Balaci (Drobeta Tr. Severin), în vreme ce observatori au fost delegaţi Sorin Boca (Iaşi) şi Cătălin Popa (Vaslui).