Clubul Sportiv al Armatei, prin vocea juristului Florin Talpan, a cerut excluderea echipei FCSB din prima ligă. "FCSB nu este continuatoarea Stelei! CSA vrea să o oblige pe Steaua să îşi schimbe numele la Registrul Comerţului, la FRF şi LPF.", a spus Talpan.

Juristul Clubului Sportiv a explicat motivele pentru care "FCSB" nu are dreptul să joace în Liga I. "Cerem ca noua denumire să nu mai curprindă numele Steaua, Steaua Bucureşti sau similare. Cei de la club folosesc în activităţile comerciale marca şi numele, ceea ce încalcă drepturile deţinute de CSA."

"FRF şi LPF au refuzat să pună în aplicare decizia din decembrie şi am fost nevoiţi să luăm această măsură acum. Cele două nu trebuiau să permită ca noua echipă, FCSB, să evolueze direct în prima ligă ca şi continuatoarea FC Steaua Bucureşti. Palmaresul nu a fost cedat niciodată celor de la FCSB. Palmaresul face parte exclusiv din patrimoniul CSA, conform legii. Noi am tot aşteptat, am notificat FRF şi LPF să dispună măsurile care trebuie luate în mod normal. N-au vrut să le pună în aplicare. E foarte grav. Induc în eroare suporterii", a mai spus Florin Talpan.