FCS s-a crezut şmecheră când l-a pus antrenor pe Rădoi, chiar dacă acesta nu avea licenţă. FCS a crezut că scapă printr-un tertip de obor, dându-i lui Rădoi funcţia de director sportiv şi aducându-l pe omul de paie Pedrazzini ca antrenor principal. N-a durat prea mult şi UEFA le-a dat tuturor un şut în fund, aşa cum merită.

Comisia de Disciplină a UEFA a anunţat astăzi că Mirel Rădoi va fi suspendat după ce a dat indicaţii în timpul partidelor cu Trencin şi Partizan Belgrad, deşi nu posedă licenţa PRO.

Forul european i-a interzis lui Rădoi să ocupe funcţia de antrenor, sau orice altă poziţie din staff, în competiţiile UEFA pînă cînd va obţine licenţa PRO. Astfel, tehnicianul Stelei, director sportiv în acte, nu va putea sta pe bancă la meciurile din cupele europene, anunţă gsp.ro. Totodată, Rădoi a fost amendat cu 50.000 de euro.

Rămâne de văaut dacă şi LPF va lua aceeaşi măsură. Sau dacă nu cumva chiar patronul FCS, Gigi, va renunţa la antrenorul fără licenţă scutind forurile româneşti de penibilul compromisului ruşinos.