Raul Bravo (38 de ani), fost jucător la Real Madrid între 2001 şi 2007, a fost arestat într-un dosar legat de trucarea mai multor meciuri, scriu cei de la Servimedia, citaţi de AS.

Alături de mai mulţi jucători de fotbal, Raul Bravo a fost arestat într-un dosar de trucare de meciuri atât din Primera Division, cât şi din Segunda Division. Conform sursei mai sus citate, Raul Bravo ar fi, alături de preşedintele celor de la Huesca, Augustin Lasaosa, cel care conducea această grupare. Alături de Raul Bravo, au mai fost arestaţi Borja Fernandez, Carlos Aranda, Saumel Saiz şi Inigo Lopez.

A mai fost reţinut Juan Carlos Galindo, şeful compartimentului medical al clubului Huesca. De asemenea, a fost percheziţionat sediul acestei grupări, care a retrogradat din La Liga la finalul sezonului recent încheiat, de unde au fost ridicate mai multe documente.

În perioada în care a jucat la Real Madrid, Raul Bravo a câştigat Liga Campionilor, în 2002, şi două titluri, în 2003 şi 2007. Bravo are şi 14 selecţii pentru naţionala Spanie, fără să fi înscris vreun gol.

Fostul jucător al celor de la Real Madrid este acuzat, alături de ceilaţi jucători implicaţi în acest dosar, de constituire de grup infracţional şi de trucarea unor meciuri. Ancheta vizează mai multe partide din 2017.