Petrolul şi CFR Cluj au avut situaţii asemănătoare la începutul campionatului. Ambele au plecat de la -6, amândouă au despus memoriu la TAS şi aşteaptă o decizie favorabilă, şi una şi cealaltă sunt în insolvenţă. Asemănările se opres însă aici.

Discutând strict de planul de reorganizare şi modalitatea de a ieşi din insolvenţă, CFR a luat-o cu mult înaintea Petrolului. Este drept că datoriile ardelenilor sunt mai mari ca ale ploieştenilor, dar, iată, ei au vândut deja. Tade şi Muniru au adus bani în conturile clubului, în timp ce Petrolul n-a vândut practic nimic şi aşteaptă ca Tamuz să se înţeleagă odată cu o echipă! Este singurul jucător care îndeplineşte condiţiile de vânzare şi care poate aduce peste 200.000 de euro la club.

În clasament, Petrolul are -3 puncte şi se află pe ultimul loc. CFR nu aşteaptă decizia de la TAS şi a trecut deja pe plus. Cu două victorii şi două remize, clujenii au -6+8, adică 2 puncte. Şi, dacă azi ar zice TAS-ul să-şi ia punctele înapoi, CFR împărţi primul loc cu Fecese...  

Şi ar mai fi ceva. Clujul a remizat cu echipa lui Gigi ca şi Petrolul, dar a bătut echipele mai slabe: 2-0 cu Voluntari, 1-0 cu ASC Poli Timişoara.

Lupii n-au câştigat niciun meci, Au făcut egal cu Volunari şi Chiajna şi au luat bătaie de la  CSMS Iaşi.